22/2/12

Ζεστές σουπίτσες για τις βροχερές μέρες





Σούπα με σπαράγγια:

Υλικά

500gr Σπαράγγια

2 Πατάτες...


2 Κρεμμύδια ξερά

1 Λίτρο Ζωμό λαχανικών

1 Μικρό ματσάκι Σέλερι

Μερικά φύλλα φρέσκου δυόσμου και βασιλικού

Αλάτι - Πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε σε χοντρά κομμάτια . Πλένουμε το σέλερι και τα σπαράγγια, τα κόβουμε και αυτά σε χοντρά κομμάτια και τα ρίχνουμε όλα μαζί σε μια κατσαρόλα με το ζωμό λαχανικών. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα βράζουμε για 30-40 λεπτά. Τα περνάμε από το μπλέντερ, ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά μέσα και σερβίρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes