19/2/12

Σε εξέλιξη νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του νέου Μνημονίου






Μικρο επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ της Κυριακής στη νέα συγκέντρωση που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σύνταγμα, κατά του νέου Μνημονίου, μετά την ολοκλήρωση του πανεργατικού συλλαλητήριου από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ. 


Το νέο συλλαλητήριο έχει οργανωθεί από το δίκτυο συνδικαλιστών της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους Αγανακτισμένους κατά του Μνημονίου. 


Λίγο πριν από τις 20:00 κι ενώ η συγκέντρωση βρισκόταν σε εξέλιξη, ομάδα αγνώστων επιτέθηκαν σε διαδηλωτή, στην οδό Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία και να προχωρήσει σε μία προσαγωγή. 


Αντιδρώντας, οι νεαροί άρχισαν να πετούν μικροαντικείμενα κατά των αστυνομικών δυνάμεων, που απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.


Νωρίτερα, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε τουλάχιστον 60 προσαγωγές, προληπτικού χαρακτήρα.


Κλειστοί παραμένουν οι σταθμοί του μετρό Πανεπιστήμιο και Σύνταγμα, όπως και ο σταθμός στο Μοναστηράκι για μετρό και για ηλεκτρικό.


Παράλληλα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, ενάντια στα μέτρα του νέου Μνημονίου.
  
Το συλλαλητήριο οργανώνει η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και συμμετέχουν δημοσιοϋπαλληλικές οργανώσεις, κόμματα και φορείς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ενώ θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας.




in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes