19/2/12

Η Τζούντι Ντεντς τυφλώνεται!






Η Αγγλίδα ηθοποιός Τζούντι Ντεντς υποφέρει από μία επικίνδυνη ασθένεια του ματιού που μπορεί να προκαλέσει τύφλωση.

Η 77χρονη Ντεντς, γνωστή για το ρόλο της Μ. στο ανανεωμένο φραντσάιζ του Τζέιμς Μποντ αλλά και βραβευμένη με Όσκαρ για το ρόλο της Βασίλισσας Ελισσάβετ στον "Ερωτευμένο Σαίξπηρ", παραδέχθηκε σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε το Σάββατο στην Daily Mirror πως πάσχει από εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας. Η εν λόγω ασθένεια αποτελεί την βασική αιτία τύφλωσης παγκοσμίως.


Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η όρασή της έχει εξασθενήσει τόσο πολύ που δεν μπορεί πλέον να διαβάσει τα σενάριά της, ενώ βασίζεται στη βοήθεια φίλων και συγγενών για να απομνημονεύει τις ατάκες της. "Συνήθως με βοηθάει η κόρη μου ή ο ατζέντης μου ή κάποιος φίλος και η αλήθεια είναι πως μου αρέσει, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορώ να φανταστώ όλη την ιστορία στο μυαλό μου", είπε στην εφημερίδα για να παραδεχθεί ακόμη πως "το πιο θλιβερό στην κατάστασή μου είναι όταν είμαι το βράδυ στο εστιατόριο και δεν μπορώ καν να δω τον άνθρωπο με τον οποίο υποτίθεται πως δειπνώ μαζί".


Η Τζούντι Ντεντς ξεκαθάρισε πάντως πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την υποκριτική, καθώς κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε με πνευματικό θάνατο. Ελπίζουμε η εξαιρετική ηθοποιός να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα υγείας και να μας χαρίσει τουλάχιστον μερικές ακόμη από τις ντελικάτα ψυχρές ερμηνείες που μόνο εκείνη ξέρει να παραδίδει.




e-go.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes