20/2/12

Elisa Sednaoui, η νέα μούσα του Roberto Cavalli








Για το καινούριο του γυναικείο άρωμα

Τον Οκτώβριο μάθαμε τα νέα για μια ακόμα hot συνεργασία στον πλανήτη της ομορφιάς και σπεύσαμε να σε ενημερώσουμε...
με το σχετικό post: η sexy, λαμπερή Elisa Sednaoui υπέγραψε συμβόλαιο με την Coty Prestige (εταιρεία του ομίλου Coty Inc) και θα είναι το πρόσωπο για το νέο γυναικείο άρωμα του οίκου Roberto Cavalli, που θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2012.

Η Elisa έχει γεννηθεί στη Ρώμη, είναι ανιψιά του διάσημου φωτογράφου Stephane Sednaoui και βαφτισιμιά του λατρεμένου μας Christian Louboutin. Ανερχόμενη ηθοποιός και μοντέλο, έχει ανέβει στα catwalks μεγάλων οίκων μόδας, έχει φιλοξενηθεί σε εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών ενώ τα καταπληκτικά της μάτια, το αρμονικό πρόσωπο και η λάμψη της, την έχουν ανάγει σε “it” πρόσωπο της βιομηχανίας της μόδας-και πλέον, και της ομορφιάς.

«Δουλεύοντας για τον οίκο Cavalli, αισθάνομαι σαν τίγρης», δήλωσε η Elisa Sednaoui. «Αισθάνομαι τυχερή και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να γίνω το πρόσωπο για το νέο άρωμα του οίκου Roberto Cavalli. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή». 
«Η Elisa είναι μια νέα γυναίκα με αυτοπεποίθηση και χαρισματική προσωπικότητα. Διαθέτει αυτή τη ζωώδη πλευρά, είναι ενθουσιώδης, πολύ σέξι, με κορμί και μάτια που κόβουν την ανάσα. Ενσαρκώνει αυτό που κάθε γυναίκα θα ήθελε να είναι, είναι η απόλυτη γυναίκα Cavalli», δηλώνει ο Roberto Cavalli, Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Roberto Cavalli.

Την Elisa θα την δούμε στην διεθνή έντυπη και τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια του νέου γυναικείου αρώματος Roberto Cavalli. Την τηλεοπτική επιμέλεια θα έχει ο σκηνοθέτης Johan Renck, ενώ την έντυπη καμπάνια θα φωτογραφήσει ο Steven Klein.


stylista.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes