23/3/12

Η Τζέσικα Άλμπα δίνει συμβουλές διατροφής






Η καλλίγραμμη ηθοποιός ετοιμάζει ένα βιβλίο με tips για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Η Τζέσικα Άλμπα ξεχωρίζει για την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και στο βιβλίο The Honest Life, το οποίο έχει στα σκαριά, σκοπεύει να αποκαλύψει τα μυστικά που τη βοηθούν να διατηρεί τη γραμμή της...


 Μετά την απόκτηση των δύο παιδιών της, η σταρ αποφάσισε να υιοθετήσει υγιεινές συνήθειες και να τις περάσει στην οικογένειά της, ενώ σύντομα θα μοιραστεί με τους φαν της tips για ισορροπημένη διατροφή, για έναν οικολογικό τρόπο ζωής, συμβουλές διακόσμησης, καθώς και οδηγίες για σπιτικές μάσκες ομορφιάς.

«Στο βιβλίο περιλαμβάνεται και η συνταγή για τα κεφτεδάκια που λατρεύει η κόρη μου» λέει η Τζέσικα, ενώ προσθέτει πως θα υπάρχουν και έξυπνες ιδέες για οικογενειακές δραστηριότητες. Όσο για το καλλίγραμμο κορμί της, η ίδια αναφέρει πως η άσκηση αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς της, αφού γυμνάζεται τουλάχιστον 45' την ημέρα. Ξεκινά με 10΄ στο ελλειπτικό μηχάνημα και συνεχίζει με 50 κοιλιακούς.

Η προπόνησή της περιλαμβάνει ένα κυκλικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης των μυών και του καρδιαγγειακού συστήματος, καθώς και Power Yoga. Σχετικά με τη διατροφή της, η Άλμπα αποφεύγει το έτοιμο φαγητό και τα λιπαρά, ενώ καταναλώνει μόνο μικρές ποσότητες. Το βιβλίο της αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013 από τις εκδόσεις Rodale.


«Προσπαθώ να τρώω πολλά και μικρά γεύματα, ενώ δεν ξεπερνώ τις 1.200 θερμίδες την ημέρα. Μάλλον εκεί κρύβεται το μυστικό για ένα καλλίγραμμο σώμα», αποκαλύπτει η διάσημη ηθοποιός σχετικά με το καθημερινό της πρόγραμμα διατροφής.
Η Τζέσικα μοιράζεται ένα μικρό της μυστικό και σχολιάζει πως «το ξίδι διαλύει το λίπος και προσπαθώ να το χρησιμοποιώ σε κάθε φαγητό».


«Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι συνεχώς σε δίαιτα, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Δεν μου αρέσει να καταπιέζομαι και πάντα ενδίδω σε μικρούς πειρασμούς, όπως ένα γλυκό», τονίζει η νεαρή σταρ που αποφεύγει τις εξαντλητικές δίαιτες.
«Όταν γυμνάζομαι είμαι γεμάτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση», αποκαλύπτει η Άλμπα καθώς η άσκηση είναι μέρος της καθημερινότητάς της.


elle

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes