7/3/12

Οι νέες συλλεκτικές παλέτες της Άνοιξης! τι κάνουν και πόσο κοστίζουν... Δείτε Φωτογραφίες






Colour Breeze Face & Blush Powder, Clarins

Μια συλλεκτική παλέτα από την ανοιξιάτικη συλλογή της Clarins Colour Breeze. Μέσα στην χρυσή συσκευασία θα βρεις τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις που αφήνουν ένα λαμπερό φινίρισμα στην επιδερμίδα....
Ανάμειξέ τις και πέρασε όλο το πρόσωπο, χρησιμοποιώντας μόνο του το ζωηρό ροζ χρώμα για τα μήλα!










Pure Color Illuminating Powder Gelee, Estee Lauder

Η παλέτα αυτή υπόσχεται να σου χαρίσει το τέλειο ηλιοκαμμένο χρώμα και το κάνει! Είναι συλλεκτική, η απόχρωση είναι η Topaz Chameleon και ήδη στο official site της Estee Lauder είναι sold out. Άπλωσέ την ψηλά στα ζυγωματικά, στην κορυφή της μύτης αλλά και σε όποιο άλλο σημείο θέλεις να φωτίσεις.
Τιμή: €45.50.










Le Prisme Visage Bucolic Blossoms, Givenchy
Τέσσερις διαφορετικές παστέλ αποχρώσεις (το must της εποχής!) σε μια συλλεκτική παλέτα! Αφήνει ένα σατινέ φινίρισμα στην επιδερμίδα και είναι τοποθετημένα με τρόπο ώστε να μπορείς να τα αναμείξεις αλλά και να φορέσεις το καθένα ξεχωριστά!
Τιμή: €50.40











Blush Horizon De Chanel
Ένα ρουζ, πέντε διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ, άπειρα beauty looks στο πρόσωπό μου. Το θες σε μια πρόταση; Ένα ακόμη προϊόν που θα γίνει best seller. Μερικά αγαπημένα beauty tips: Ανάμειξε όλα τα χρώματα με ένα φαρδύ πινέλο και δημιούργησε την δική σου μοναδική απόχρωση, άπλωσε σε γενναίες δόσεις το ροζ στα μάγουλά σου (χαμογέλασε στον καθρέφτη σου και βρες το ακριβές σημείο) για ένα doll & girly look ή παίξε με τους πορτοκαλί- χρυσούς τόνους για να δώσει πιο ηλιοκαμμένο effect στο πρόσωπό σου!










Vera Pearlmatte Face Powder, MAC
Η συλλεκτική παλέτα της MAC σε συνεργασία με την Vera, γνωστή για τα vintage μαντήλια. Η συγκεκριμένη παλέτα είναι η Sunday Afternoon και εμπεριέχει τρεις διαφορετικές αποχρώσεις: καθαρό ζωηρό ροζ, καθαρό φούξια και απαλό ροζ με λευκό περλέ.
Τιμή: €29.50











Meteorites Cruel Gardenia, Guerlain
Μια συλλεκτική πούδρα λάμψης από την ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ του οίκου Guerlain. Χρησιμοποίησέ την για να  φωτίσεις συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπό σου και όχι για να καμουφλάρεις ή να δημιουργήσεις φωτοσκιάσεις!
Τιμή: €59.40
















L'Orchidee Blush Highlighter
Ένα τρίο υπέρ-φωτεινών αποχρώσεων που χρωματίζουν απαλά και τονώνουν την επιδερμίδα με ένα ημιδιαφανές τελείωμα. Απαλές και ελαφρώς ιριδίζουσες αποχρώσεις «υγιούς λάμψης» που αντανακλούν το φως και χαρίζουν φυσική λάμψη. Εξαιρετικά απαλή και εξαιρετικά ελαφριά, μεταξένια πούδρα για ένα μακιγιάζ μεγάλης διάρκειας όπως εσύ το θες! Μια ακόμη συλλεκτική παλέτα από την ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ της Sisley, Tropical Orchid.
Τιμή: €78.90



elle





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes