19/3/12

Η μεζονέτα της Σίσσυ Χρηστίδου






Κρίση; Ποια κρίση; Φαίνεται να διερωτάται η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μετακόμισε στο νέο της σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας....


Πρόκειται για μια μεζονέτα 240 τ.μ., που βρίσκεται στα σύνορα του Πανοράματος Μελισσίων με τη Νέα Πεντέλη και έχει στο λεκανοπέδιο Αττικής, την Πεντέλη, τον Υμηττό, μέχρι και την Αίγινα.

Η αξία της μεζονέτας υπολογίζεται περίπου στο 1 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των τριών θέσεων πάρκινγκ στο υπόγειο του κτηρίου και των αποθηκών.

Το βιοκλιματικό κτήριο έχει εξωτερική θερμομόνωση, κουφώματα ενεργειακού τύπου, ενεργειακό τζάκι αλλά και ενδοδαπέδια θέρμανση-ψύξη. Διαθέτει επίσης κοινόχρηστη πισίνα, η οποία βρίσκεται στον κήπο.

Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων του σπιτιού έχει το γούστο του ζευγαριού, ενώ πολύ μεγάλη προσοχή έχουν δώσει στο δωμάτιο του γιου τους… καθώς θέλουν να είναι ένα ονειρεμένο δωμάτιο που θα του αρέσει πολύ!

Τέλος, η Σίσσυ έχει δηλώσει για το καινούργιο της σπίτι πως «Έχουμε βάλει όλα μας τα χρήματα και πήραμε δάνειο για να αγοράσουμε ένα σπίτι». Γι’ αυτό είχε τονίσει πως έχει μεγάλες υποχρεώσεις λόγω του δανείου και έτσι δεν θα μπορούσε να καθίσει στο σπίτι και να μη δουλεύει…

Real Life

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes