12/3/12

Μυστικά για να δείχνετε πάντα νέα... Δείτε Φωτογραφίες








Φωτεινό βλέμμα, βελούδινη επιδερμίδα, λαμπερά μαλλιά: Ακολουθήστε τις συμβουλές που... παγώνουν το χρόνο!.....


















Αποτέλεσμα μπότοξ!

Τονίστε το σχήμα των φρυδιών σας με ένα μολύβι, δίνοντας έμφαση στην πάνω γραμμή. Έτσι θα δείχνουν πιο ανασηκωμένα και κατ'επέκταση τα μάτια σας θα φαίνονται πιο μεγάλα και φωτεινά.

















Σκούρα ρίζα

Αποφύγετε την πολύ ανοιχτόχρωμη βάση όταν βάφετε τα μαλλιά σας. Το σωστό είναι να επιλέγετε δύο τόνους πιο σκούρο χρώμα βαφής σε σχέση με αυτό που έχετε επιλέξει για τα υπόλοιπα μαλλιά. Έτσι, βελτιώνεται η όψη της επιδερμίδας και τονίζεται το βλέμμα. Επιπλέον, το παιχνίδισμα των σκιών που δημιουργούνται χαρίζει όγκο σε όσες δεν διαθέτουν ιδιαίτερα πλούσια κόμη.














Γερές βάσεις

Σταδιακά η επιδερμίδα χάνει τη νεανική της όψη. Για να την επαναφέρετε, αναμείξτε στο φον ντε τεν σας λίγες σταγόνες από προϊόν λάμψης ή σταθεροποιήστε το μακιγιάζ σας ταμπονάροντας το πρόσωπο με μια πούδρα σε ροζ απόχρωση.









Hair stories

Δεν είναι τα ξανθά μαλλιά που μας κάνουν να δείχνουμε νεότερες (όπως λανθασμένα πιστεύουν πολλοί), αλλά η υγιής και λαμπερή εμφάνισή τους. Πολλοί επιστήμονες, μάλιστα, αναφέρουν πως η καλή ποιότητα των μαλλιών μπορεί να αφαιρέσει μέχρι και τέσσερα χρόνια από την πραγματική μας ηλικία. Φροντίστε τα λοιπόν κατάλληλα χρησιμοποιώντας προϊόντα θρέψης, όπως μάσκες και κοντίσιονερ.




Ρίξτε τους τόνους
Αντικαταστήστε τα σκουρόχρωμα βερνίκια νυχιών με όσα διαθέτουν nude αποχρώσεις και μαλακώστε τα πετσάκια χρησιμοποιώντας καθημερινά ειδικό λάδι.









Colour up!
Για να γλυκάνετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, απλώστε το ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά και όχι πολύ κοντά στις ρινοπαρειακές γραμμές ή κάτω από τα μάγουλα. Ποντάρετε σε αποχρώσεις του ροζ και αποφύγετε τις πορτοκαλί. Επιπλέον, προτιμήστε την κρεμώδη υφή, η οποία χαρίζει στο πρόσωπο σατινέ λάμψη.














Εφέ λίφτινγκ

Η μάσκαρα έχει την ιδιότητα να «ανοίγει» το βλέμμα. Φροντίστε όμως να μην περνάτε με στρώση τις κάτω βλεφαρίδες, γιατί έτσι τονίζονται οι ρυτίδες και οι μαύροι κύκλοι στα μάτια.

















Aεροδυναμικό στυλ!

Ξεχάστε τις στημένες, συντηρητικές κουπ και αφήστε τα μαλλιά σας να πέφτουν ανέμελα στους ώμους. Η αέρινη κίνηση που δημιουργείται από ένα πιο ανεπιτήδευτο στυλ χαρίζει girly αποτέλεσμα.

















Είναι στο χέρι σας

Προβλήματα όπως ρυτίδες, πανάδες και ξηροδερμία κάνουν αισθητή την παρουσία τους με το πέρασμα του χρόνου στο πάνω μέρος των χεριών, φανερώνοντας την πραγματική ηλικία. Για να μην προδοθείτε, κάντε απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα, ενώ σε καθημερινή βάση φροντίστε να απλώνετε μια ενυδατική κρέμα και να καμουφλάρετε δυσχρωμίες και πανάδες με λίγο φον ντε τεν μακράς διαρκείας.













Face spa

Κάντε λεμφικό μασάζ πριν από το μακιγιάζ. Βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να ηρεμούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Απλώστε στα χέρια σας λίγη ενυδατική κρέμα. Κάντε με τα δάχτυλα ελαφριά τσιμπηματάκια στο οβάλ του προσώπου μέχρι και τα μάγουλα. Συνεχίστε με κυκλικές κινήσεις μασάζ στις περιοχές γύρω από τα μάτια και πάνω στα ζυγωματικά με φορά από μέσα προς τα έξω.












elle









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes