24/3/12

Τα νέα ρουζ μάς κάνουν να... κοκκινίζουμε! Δείτε Φωτογραφίες...






H άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και επιβάλλει χρώμα και ανεβασμένη διάθεση. Σε βερικοκί, κοραλλί ή έντονη ροζ απόχρωση, ένα είναι σίγουρο: το ρουζ κάνει δυναμικό comeback στις τάσεις της καινούριας σεζόν.






Ρουζ Hervana της Benefit, Sephora.
Ο κανόνας λέει ότι δεν πρέπει να απλώνουμε το ρουζ πολύ κοντά στα μάτια, αλλά να αφήνουμε τουλάχιστον δύο δάχτυλα απόσταση μεταξύ τους. Ωστόσο οι make-up artists των μεγαλύτερων οίκων μόδας ανέτρεψαν τα δεδομένα στα ντεφιλέ της άνοιξης απλώνοντας το ρουζ ψηλά στους κροτάφους, σχεδόν ενώνοντάς το με τη σκιά.




Ρουζ Shop Cremeblend Blush, Optimistic Orange, της M.A.C
Για μια extreme αλλά στυλάτη εμφάνιση, απλώστε ένα έντονο πορτοκαλί ρουζ με κάθετες κινήσεις στα μήλα, δημιουργώντας μια παχιά κοφτή γραμμή που φτάνει μέχρι ψηλά στους κροτάφους.









Ρουζ Blush Horizon της Chanel
Οι βερικοκί και ροδακινοί τόνοι ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε χρώμα επιδερμίδας και χαρίζουν ένα φωτεινό και φυσικό αποτέλεσμα. Αντίθετα οι ροζ αποχρώσεις κολακεύουν περισσότερο τις ανοιχτόχρωμες. Επενδύστε σε ένα ρουζ που διαθέτει μια παλέτα με περισσότερα από ένα χρώματα για να δημιουργήσετε το ιδανικό αποτέλεσμα.





Ρουζ Voile de Blush No 02, Coral Veil, του Yves Saint Laurent.
Oι ροδακινί τόνοι κυριάρχησαν στο μακιγιάζ της άνοιξης. Για να δώσετε έμφαση στα μάγουλα επιτυγχάνοντας ένα σικ και ταυτόχρονα glamorous αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ένα κρεμώδες ρουζ. Δημιουργεί ένα πιο φωτεινό και δροσερό λουκ, ενώ το βασικό του ατού είναι οτι δεν τονίζει τις ρυτίδες. Απλώστε το με απαλές κυκλικές κινήσεις και πάντα με τα δάχτυλά σας.




Ρουζ Tourmaline Pink Blush του Giorgio Armani
Για τις λιγότερο τολμηρές, ένα ρουζ στο χρώμα της υγείας είναι το ιδανικό για να χαρίσετε μια ροδαλή όψη στην επιδερμίδα. Χαμογελάστε και απλώστε το με ένα στρογγυλό πινέλο στα σημεία που εξέχουν στο κέντρο των ζυγωματικών ή σβήνοντας το διακριτικά προς τους κροτάφους.






Ρουζ Colour Breeze Face & Blush Powder της Clarins
To ρουζ ακόμα και μόνο του είναι ικανό να σας κάνει να φαίνεστε βαμμένη. Επιλέξτε ένα σε μορφή πούδρας που περιέχει περισσότερες από μία αποχρώσεις και συνδυάστε τες μεταξύ τους. Για να αποκτήσετε ένα διακριτικό, καθημερινό μακιγιάζ, επιλέξτε ένα διαφανές λιπ γκλος στα χείλη και μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες.






ΡουζInstant Light Blush No 02, Coral Tonic, της Clarins
Οι γωνίες στο πρόσωπο είναι σέξυ και αναδεικνύουν το μακιγιάζ. Δημιουργήστε τα απαραίτητα κοψίματα με ένα κρεμώδες ρουζ στο χρώμα της τερακότας. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μικρή ποσότητα στη ράχη της μύτης αλλά και στο μέτωπο, σαν να έχετε κοκκινίσει από τον καλοκαιρινό ήλιο.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes