12/3/12

Το φαγητό της ημέρας: Ψαρονέφρι με πιπεράτη σάλτσα






Ψαρονέφρι με πιπεράτη σάλτσα

Προετοιμασία:10 λεπτά
Μαγείρεμα:25 -30 λεπτά
Υλικά για 4 άτομα
600 με 700 γρ. ψαρονέφρι κομμένο...
σε φετάκια των 1 ½ εκ.
2 κ.σ χοντροκομμένα πιπέρια ( μίγμα πιπεριών) ή 2 κ.σ πράσινο πιπέρι μαλακό κονσέρβας
½ φλιτζάνι λευκό γλυκό κρασί
1 κ.γλ κρέμα σκόρδου ή μια σκελίδα σκόρδου
2 κ.σ κέτσαπ
2 κ.σ μουστάρδα απαλή
2 φλιτζάνια ζωμό πουλερικών  ή νερό
3-4 κ.σ τυρί κρέμα
3 -4 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι, πάπρικα

Διαδικασία

Αλατίζουμε τα φιλετάκια.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φιλέτα ψαρονέφρι. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το πιπέρι, το κέτσαπ και τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό μας για 12 14 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε το τυρί κρέμα για να δέσουμε τη σάλτσα.

Σερβίρουμε αμέσως με πράσινο πουρέ, δηλαδή πουρέ με κρέμα μαϊντανού.


star

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes