20/3/12

Τα προβλήματα, τα πειράματα και οι Ελληνικές τιμές για το νέο iPad





Το νέο iPad προκάλεσε πανζουρλισμό την περασμένη Παρασκευή με την κυκλοφορία του σε 10 χώρες ενώ τώρα αναμένεται η κυκλοφορία του και στην Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή....

Ωστόσο τα νέα δεν είναι πάντα θετικά καθώς, εκτός από την μνήμη που γεμίζει πολύ γρήγορα, υπάρχουν αναφορές και για τη μπαταρία που υπερθερμαίνεται ¨οταν γίνεται έντονη χρήση.

Το νέο iPad φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη θερμότητα όσο περνάει η ώρα χρήσης και τρέχουν απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο ή προβολή ταινίας σε HD.

Τα σχόλια είναι ανάμεικτα από τους χρήστες που έχουν ήδη το νέο iPad στην κατοχή τους με κάποιους να λένε ότι απλά θερμαίνεται περισσότερο από το προηγούμενο iPad και άλλους να λένε ότι καταντάει δυσλειτουργικό μετά από λίγη ώρα χρήσης.

Το ανατίναξαν

Τα προβλήματα με την υπερθέρμανση δεν πτοούν τους περισσότερους χρήστες που γυρίζουν εντυπωσιακά βίντεο με το νέο iPad.

Μεταξύ αυτών και η παρέα του Gizmoslip που κάνει βασανιστήρια στο νέο iPad για να ελέγξει τις αντοχές του.

Πέρα από τα τεστ πτώσης η ομάδα θέλησε να ξεκάνει εντελώς την πρωτοποριακή συσκευή κι έτσι την έδεσε με δυναμίτη και την ανατίναξε δημιουργώντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά βίντεο που έχουμε δει μέχρι τώρα στο ίντερνετ.



Οι τιμές στην Ελλάδα

Την ίδια στιγμή οι Έλληνες καταναλωτές αναμένουν την κυκλοφορία της συσκευής στην Ελλάδα κάνοντας προβλέψεις για τις τιμές του νέου iPad.

Η Apple και ο επίσημος διανομέας δεν επιβεβαιώνουν τις τιμές όμως σύμφωνα με φήμες οι τιμές για το νέο iPad θα ξεκινούν από τα 509 ευρώ για το Wi-Fi μοντέλο των 16GB και θα φτάνουν τα 839 ευρώ για το μοντέλο Wi-Fi - 4G των 64GB.

Επίσης οι τιμές για το παλιό iPad 2 θα μειωθούν κατά 70 ευρώ κάνοντάς το πιο ελκυστικό για τους καταναλωτές.


e-go

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes