13/3/12

Το νέο project του Ζαν Πολ Γκοτιέ






O Γάλλος σχεδιαστής είναι ο νέος creative director του αναψυκτικού Diet Coke, για το οποίο θα σχεδιάσει μια σειρά από συλλεκτικές συσκευασίες, ενώ θα πρωταγωνιστεί στα διαφημιστικά βίντεο για την προώθησή του....


Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ παίρνει τη σκυτάλη από τον Καρλ Λάγκερφελντ και σχεδιάζει μια νέα σειρά συσκευασιών της Diet Coke.

Πέρα από τις εκδηλώσεις και τα projects στο διαδίκτυο που θα επιμεληθεί για την προώθηση του προϊόντος, ο Γκοτιέ θα εμφανιστεί σε ρόλους-έκπληξη στο promo βίντεο: θα υποδυθεί με χιούμορ τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες, ένα θεραπευτή, ένα δημοσιογράφο και έναν ντετέκτιβ. Στα σποτ και στις συσκευασίες θα πρωταγωνιστούν πολλά από τα γνωστά μοτίβα του οίκου, όπως οι ρίγες.

Για αυτή τη συνεργασία ο ίδιος δήλωσε: «Αυτό που μου ζητήθηκε είναι να δώσω λίγη τρέλα και στυλ στις συσκευασίες. Και αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος να μοιραστώ με τον κόσμο τα σχέδια που μου αρέσουν. Τα μπουκάλια έχουν το σχήμα γυναικείου σώματος και έτσι μπορώ να τα ντύσω και να τα στολίσω με το δικό μου τρόπο.

Η τελευταία μου πινελιά σε αυτά θα είναι το λογότυπο Gaultier, σαν μια υπογραφή, που θα τα κάνει τόσο ιδιαίτερα ώστε καθένας να θέλει να τα αποκτήσει». Άλλοι σχεδιαστές που έχουν δουλέψει για το ίδιο αναψυκτικό είναι οι Μανόλο Μπλάνικ, Πατρίσια Φιλντ και Καρλ Λάγκερφελντ.


elle

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes