26/2/12

Άξιζε το καλύτερο, αλλά έμεινε απο... Μανωλά η ΑΕΚ(1-1 με ΟΦΗ)






Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση των δύο ομάδων που θα παλέψουν για θέση στα ευρωπαϊκά σαλόνια της νέας σεζόν. ΑΕΚ και ΟΦΗ μοιράστηκαν βαθμούς στο άδειο από θεατές ΟΑΚΑ...
. (η Ένωση δεν μπόρεσε να σφραγίσει εισιτήρια), στον αγώνα που έστω και με καθυστέρηση μιας εβδομάδας έριξε την αυλαία της 22ης ημέρας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι από το 58` αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Μανωλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άνοιξαν το σκορ στο 55` με τον Λυμπερόπουλο, όμως οι Κρήτες ισοφάρισαν στο 66` με τον Λόπεθ Χόρχε.

Η ΑΕΚ απείλησε δύο φορές με καλές προϋποθέσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο 21` ο Βεζυρίδης νίκησε τον Λυμπερόπουλο σε τετ α τετ διώχνοντας σε κόρνερ, ενώ στο 38` το σουτ του Λεονάρντο χτύπησε στο δοκάρι. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου οι Κρήτες είχαν ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Λόπεζ, αν και απέφυγε τον Αραμπατζή, βρέθηκε πολύ πλάγια με αποτέλεσμα ο γκολκίπερ της Ένωσης να σώσει την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

Οι γηπεδούχοι στο 55` άνοιξαν το σκορ. Σέντρα του Λεονάρντο από δεξιά, ο Γεωργίου δεν μάρκαρε σωστά τον Λυμπερόπουλο και εκείνος με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Βεζυρίδη ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕΚ, η οποία ωστόσο τρία λεπτά αργότερα υποχρεώθηκε να μείνει με 10 παίκτες. Ο Μανωλάς αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Γιάχου, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε ο ΟΦΗ, ο οποίος αρχικά έχασε ευκαιρία με τον Παπουλή στο 64` (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αραμπατζής), για να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα. Σέντρα του Σίσιτς από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Καράμπελας δεν πρόλαβε τον Λόπεθ και εκείνος με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Αραμπατζή.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να απειλεί την εστία της ΑΕΚ. Στο 79` ο Πίτσος πήρε κάθετη πάσα από τον Παπουλή, σούταρε όμως η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 81` ισοφάρισε τα δοκάρια με τον Σίσιτς να σημαδεύει το κάθετο με την παρέμβαση και του Αραμπατζή.

(*) Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Ανέστη Αργυρίου. Ο νεαρός μπακ έμεινε εκτός αποστολής λόγω γαστρεντερίτιδας.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Κίτρινες κάρτες: Μανωλάς, Βάργκας, Λυμπερόπουλος - Λόπεθ

Κόκκινε κάρτες: Μανωλάς (58` δεύτερη κίτρινη)

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Λεονάρντο (86` Τσίτας), Σιαλμάς (61` Μάκος), Καράμπελας, Λαγός (71` Μπέλεκ), Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Πίτσος (83` Μπόντορ), Γεωργίου, Παπουλής (87` Ζορμπάς), Μπούρμπος, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ (93` Βάντο), Ζ. Λόπεζ.


Η βαθμολογία Β. Αγ.


1. Παναθηναϊκός 54     22


2. Ολυμπιακός 52        22


3. ΠΑΟΚ 39                   22


4. ΑΕΚ 38                      22


5. Ατρόμητος 34             21


6. ΟΦΗ 33                        22


7. Αστέρας Τρίπ. 31          22


8. Άρης 30                         22


9. Ξάνθη 29                         22


10. Πανιώνιος 23                 22


. Εργοτέλης 23                     22


12. Λεβαδειακός 22                20


13. ΠΑΣ Γιάννινα 18                20


. Παναιτωλικός 18                    22


15. Κέρκυρα 18                        21


16. Δόξα Δράμας 12                   20



gazzetta

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes