19/2/12

«Όχι» αξίας 5 εκ. για Τζιμπούρ!





Πρόταση 5 εκ. ευρώ της Φενέρμπαχτσε αρνήθηκε ο Ολυμπιακός για τον Ράφικ Τζιμπούρ επιβεβαιώνοντας έτσι τις προθέσεις του για τη διατήρηση ενός κορμού για μεγάλα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσαν πρόσφατα αυτό που ούτως ή άλλως ήταν γνωστό εδώ και καιρό. Ο Θρύλος δεν είναι διατεθειμένος να αποδυναμώσει την ομάδα του αφού χτίζει επί Βαλβέρδε κάτι μεγάλο και για το παρόν αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Μοιραία λοιπόν, οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας πρέπει να θεωρούνται «δεμένοι» στο Λιμάνι!

Ένας από αυτούς είναι φυσικά ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να κάνουν δικό τους τον Αλγερινό προσφέροντας στον Ολυμπιακό το πολύ μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής ποσό των 5 εκ. ευρώ, όμως εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» από τους ερυθρόλευκους.

Οι πληροφορίες κάνουν επίσης λόγο για πρόταση με ετήσιες απολαβές 2 εκ. ερώ στον ίδιο τον παίκτη, όμως το γεγονός είναι ότι ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Τζιμπούρ θέλησαν να διακόψουν την επιτυχημένη συνεργασία τους.

πηγή: tromaktiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes