19/2/12

Οτο Ρεχάγκελ στην «Bild”: «Από τη Δευτέρα εγώ είμαι ο νόμος στην Χέρτα»!






«Από τη Δευτέρα εγώ είμαι ο νόμος!»: αυτός είναι ο τίτλος της συνέντευξης που παραχώρησε στην κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής «Bild» ο Οτο Ρεχάγκελ, ο οποίος ετοιμάζεται (δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως) να συνεργαστεί με την Χέρτα Βερολίνου, από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ουσιαστικά. 



Ο 74χρονος Ρεχάγκελ, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας από το 2001 ως το 2010 (ο μακροβιότερος στην ιστορία της) καλείται να διατηρήσει την Χέρτα στην πρώτη κατηγορία, καθώς οι Βερολινέζοι βρίσκονται στην 15η θέση , μόλις μία πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. 


«Είμαι υγιής, σε φόρμα και έχω κέφι. Το νόημα της ζωής είναι να δουλεύεις, όπως έλεγε και ο Καντ! Μπορώ να αλλάξω το πρόγραμμά μου για τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά η Χέρτα δεν έχει χρόνο. Οι φίλοι της Χέρτα έχουν μεγάλες προσδοκίες από μένα και δεν θέλω να απογοητεύσω. Θα είμαι στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, μετά όλα είναι ανοιχτά» είπε μεταξύ άλλων ο Herr Otto, ο οποίος ζήτησε πειθαρχία, συνέπεια και σκληρή δουλειά από τους παίκτες και για μια ακόμα φορά υπεραμύνθηκε των επιλογών του. 


«Κρίνω πάντα τους παίκτες βάσει των δυνατοτήτων τους. Το ερώτημα είναι: «Θέλετε να παίζουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο, ή να παραμείνουμε μοντέρνα στην κατηγορία; Μπορώνα εφαρμόσω όλα τα συστήματα! Θα συζητήσω με τους συνεργάτες μου για το πώς θα παίξουμε την επόμενη εβδομάδα με την Αουγκσμπουργκ»


skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes