19/2/12

Άδικη ήττα για την Εθνική






Στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του τουρνουά που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λος Αλαμίτος των Ηνωμένων Πολιτειών, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρά τα όποια λάθη έκανε και αυτή τη φορά κόντρα στα ίσια τη διοργανώτρια, μια μέρα μετά την ήττα με 12-9.

Δυστυχώς όμως εκτός από τον αντίπαλο είχε να αντιμετωπίσει και μια κακή διαιτησία, με αποτέλεσμα να γνωρίσει νέα ήττα με 8-6 από τις Αμερικανίδες.


Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στην Αλεξάνδρα Ασημάκη υποδείχτηκαν εννιά συνολικά επιθετικά φάουλ, ενώ στο τρίτο 8λεπτο αποβλήθηκε με αντικατάσταση η Γιούλη Λαρά. Η Εθνική προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με 3-2, οι ΗΠΑ πήραν κεφάλι τρία τέρματα (7-4) με την Μπρέντα Βίλα στο τρίτο οκτάλεπτο, ενώ η Χριστίνα Τσουκαλά ήταν εκείνη που μείωσε σε 8-6, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, αφού στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν άλλαξαν οι ισορροπίες.


Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/2) για την τρίτη θέση την Ιταλία, η οποία στον άλλο ημιτελικό ηττήθηκε κατά κράτος από τον Καναδά με 9-2.


Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-1, 2-2, 0-0
ΗΠΑ (Άνταμ Κρικόριαν): Βίλα 4, Ουίντες 1, Στέφενς Μ. 1, Βενγκέρ 1, Ρούλον 1.
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Τσουκαλά 2, Μελιδόνη 1, Ασημάκη 1, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 1.
Διαιτητές: Μαρί Κλοντ Ντισλάιρις, Φάμπιο Μπρασιλιάνο


gazetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes