20/2/12

«Εξάψαλμος» στο ημίχρονο





Ιδιαίτερα προβληματισμένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο ήταν ο τεχνικός του Θρύλου Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος στην ανάπαυλα τους έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις.



Έναν Βαλβέρδε «μαινόμενο» αντίκρισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα με τον Πανιώνιο!

Το πρώτο μέρος μπορεί να έβρισκε τον Θρύλο μπροστά στο σκορ με 1-0 χάρη στο γκολ του Ζαν Μακούν από το 41ο λεπτό, ωστόσο, η εικόνα, που αντίκρυζε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μόνο ικανοποιητική δεν ήταν.

Τα προβλήματα στην ανάπτυξη και η έλλειψη κίνησης με και χωρίς την μπάλα, που διέκρινε από τους ποδοσφαιριστές του ο 48χρονος τεχνικός, τον εκνεύρισαν κι έτσι τα ...έψαλλε στους παίκτες του προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να τους «ξυπνήσει» για να μπουν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο του ματς:

«Είναι καλό που σκοράραμε, αλλά δεν παίζουμε όπως πρέπει. Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Χάνουμε πολύ εύκολα την μπάλα και δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό.


Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και κυρίως να προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Δημιουργήστε ευκαιρίες και τελειώστε σωστά τις φάσεις. Έτσι θα βάλουμε κι άλλα γκολ και θα ηρεμήσουμε».

tromaktiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes