20/2/12

Σ. Χρηστίδου: Τι ήθελε να δείξει στο Θοδωρή με τη σέξι φωτογράφισή της;






Η παρουσιάστρια λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της στο "Glam" και απαντά ξεκάθαρα στο ερώτημα "αν περνάει κρίση ο γάμος  της με το Θοδωρή Μαραντίνη"! Τι ήθελε να δείξει στον άντρα της με τη σέξι φωτογράφιση που έκανε;


Η τελευταία φωτογράφιση για το περιοδικό έγινε στο στούντιο του Θωμά Χρυσοχοϊδη και ας δούμε την ακριβή απάντηση της Σίσσυς στο επίμαχο ερώτημα: «Έλα μωρέ τώρα! Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι η διαδικασία στην οποία μπαίνουν οι γονείς και οι φίλοι μας , να αναρωτιούνται ή να ανησυχούν. Και φυσικά το γεγονός ότι το παιδί μας πάει πια σχολείο και μπορεί να ακούσει κάτι τόσο ανυπόστατο κι εγώ να πρέπει να το βάλω σε μία διαδικασία τόσο περιττή»

Όσον αφορά το θέμα "σέξι φωτογράφιση" γενικά και το κατά πόσο ο Θοδωρής ζηλεύει, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις που θέλει για τον εαυτό του. Βέβαια δεν σου κρύβω πως όταν αποφάσισα να κάνω τη σέξι φωτογράφιση, ήθελα να θυμίσω στο Θοδωρή τη σέξι πλευρά μου, που για κάποιους μήνες είχα αφήσει στην άκρη λόγω των υποχρεώσεων που είχα με το παιδί»























tromaktiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes