30/3/12

Πώς θα προστατευτείτε από πανάδες και κηλίδες






Όταν την πρωτοείδα στο μάγουλό μου έπαθα σοκ. Στη συνέχεια μου ήρθαν στο νου οι ατελείωτες ώρες που τόσο ευχάριστα είχα περάσει κάτω από τον καυτό ήλιο εκείνα τα καλοκαίρια... Μαζί με το «Μάρτη» που θα φορέσετε κλασικά στο χέρι, για να μη σας κάψει ο ήλιος (συμβουλή της γιαγιάς), μην ξεχάσετε και την αντιηλιακή προστασία. Το βραχιολάκι στον καρπό από μόνο του δεν κάνει τίποτα, σας διαβεβαιώ...


Οι πανάδες και οι κηλίδες που εμφανίζονται στην επιδερμίδα λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας είναι ένα φαινόμενο πολύ συνηθισμένο στην εποχή μας.

Για να προστατευτείτε, μία είναι η λύση: το αντιηλιακό. Όχι μόνο στην παραλία, αλλά καθημερινά από το πρωί. Φροντίστε η κρέμα σας να περιέχει SPF. Αν όχι, βάλτε αντιηλιακό από πάνω.

Μπορείτε επίσης, εφόσον χρησιμοποιείτε καθημερινά φον ντε τεν, να επιλέξετε ένα με δείκτη προστασίας. Τέλος, τα προϊόντα περιποίησης anti-spot είναι και αυτά κατάλληλα γι' αυτή την εποχή: προστατεύουν και απαλύνουν τις πανάδες που έχουν ήδη σχηματιστεί. Πρέπει όμως να ξέρετε ότι, έτσι και δημιουργηθούν, είναι πολύ δύσκολο να εξαλειφθούν τελείως. Γι΄ αυτό προσοχή. Όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στα χέρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes