12/3/12

Dell tablets με Windows 8 σε ετοιμότητα






Τα Windows 8 έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τους χρήστες και τους προγραμματιστές να έχουν κατεβάσει δωρεάν πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα της δοκιμαστικής έκδοσης.
Η ταχύτητα, η ευκολία χρήσης και οι δυνατότητες που δίνουν στην επικοινωνία μεταξύ συσκευών κάνουν τα νέα Windows 8 να ξεχωρίζουν ακόμα κι αν βρίσκονται ακόμα σε δοκιμαστική έκδοση.

Ο Michael Dell, ιδρυτής της Αμερικάνικης εταιρείας κατασκευής υπολογιστών Dell, είδε τα νέα Windows και τις τάσεις που διαμορφώνονται και δήλωσε ότι ο κόσμος ζητάει όλο και περισσότερο ένα tablet που θα τρέχει με Windows 8.

Για να δηλώνει ο ιδρυτής της εταιρείας ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για tablet με Windows 8, αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία θα σχεδιάζει ήδη την επόμενη γενιά tablet που θα έχουν ενσωματωμένο το λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε και smartphone της Dell με Windows Phone αφού η Dell έχει αποδείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει προϊόντα που ξεχωρίζουν και σε αυτόν τον τομέα.

Η αγορά των tablet βρίσκεται σε ανάπτυξη με το iPad να ηγείται στις πωλήσεις όμως οι κατασκευάστριες εταιρείες όπως η Dell, η HP και η Samsung ετοιμάζουν απαντήσεις με λειτουργικό σύστημα Android ή Windows 8.


e-go.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes