27/3/12

Site για να αγοράζεις προϊόντα χωρίς μεσάζοντες





Ένα site που καταργεί τους μεσάζοντες για την αγορά διάφορων προϊόντων έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο....

Το κοινωνικό δίκτυο "Χωρίς Μεσάζοντες" στη σελίδα xoris.gr, δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2012, ύστερα από την ιδέα που ξεκίνησε με τις πατάτες Νευροκοπίου για να επεκταθεί σε μια σειρά από προϊόντα.
Το site είναι ουσιαστικά μια κοινότητα πολιτών που λειτουργεί αυτόνομα από συμφέροντα και μεσάζοντες αλλά και τα υπερβολικά και παράλογα κόστη.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του site: “Μέσα από την κοινότητα αυτήν, στοχεύουμε να δώσουμε σε όλους τους παραγωγούς την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους, άμεσα, ανέξοδα και απ' ευθείας στον καταναλωτή, που με την σειρά του θα λαμβάνει προϊόντα Ελληνικά, αρίστης ποιότητας, και πάντα σε τιμές πολύ φθηνότερες από ότι στην αγορά, ξέροντας πλέον οτι αγοράζει απ' ευθείας από τον παραγωγό”.

Ο στόχος του site είναι να βοηθήσει τους Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν τα αρίστης ποιότητας εγχώρια προϊόντα τους, τα οποία τα τελευταία χρόνια, αντικαθίστανται με αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας προϊόντα εισαγωγής, σε κατά πολύ υψηλότερες τιμές, με αποτέλεσμα τα Ελληνικά προϊόντα να μένουν αδιάθετα και να σαπίζουν στα χωράφια.

Επίσης το site θέλει να βοηθήσει τον Έλληνα καταναλωτή, ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις, να βρει προϊόντα αγνά, προϊόντα που συνήθως ούτε καν υπάρχουν στα σουπερ μαρκετς, πάντα Ελληνικά και το βασικότερο, σε τιμές χονδρικής.

Το site αποτελεί μια αφορμή για γνωριμία μεταξύ παραγωγών και καταναλωτών και να χτίσουν σχέσεις εμπιστοσύνης σε μια αγορά χωρίς περιττά κόστη και κυρίως με υγιεινή και ασφάλεια.




e-go

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes