3/4/12

Και επίσημα ο Χαϊκάλης στους «Ανεξάρτηους Έλληνες»








«Ναι» στην πρόταση του Πάνου Καμμένου να κατέβει στις ερχόμενες εκλογές υποψήφιος με το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.
Ο ηθοποιός μιλώντας αποκλειστικά στο «Βήμα» αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, την οποία όμως απέρριψε διότι, όπως λέει «δεν μπορώ να ενταχθώ σε ένα κόμμα το οποίο συναινεί στο κόψιμο των μισθών και των συντάξεων και χαράσσει μνημονιακή πολιτική».
Ο κ. Χαϊκάλης αποκαλύπτει πως αποφάσισε να πολιτευθεί λόγω της «επιθυμίας να δω από μέσα όλη αυτή την διαχείριση της πολιτικής. Βαρέθηκα να είμαι απ’ έξω και απλά να βρίζω και να διαμαρτύρομαι. Όλο αυτό που συμβαίνει, με «τρώει» δεν μπορώ να κάτσω ήσυχος. Πολιτεύομαι για να πω πέντε πράγματα, γιατί επιθυμώ να αλλάξει κάτι, θέλω να χαράξω κάτι διαφορετικό. Δεν ήταν μόνο η πρόταση που με έκανε να δεχτώ αλλά η πρόταση από νέους ανθρώπους που μου είπαν ότι σε θέλουμε μαζί μας μέσα από ένα διάλογο που έχουμε ανοίξει στο twitter και στο facebook. Με έχουν ανάγκη και τους έχω ανάγκη».
Ενας λαϊκός καλλιτέχνης σίγουρα εκπλήσσει με την απόφαση του να προσχωρήσει σε μία παράταξη συντηρητική.
Ο ίδιος αρνείται τον χαρακτηρισμό και σπεύδει να διευκρινίσει ότι «δεν θα έλεγα συντηρητικό το συγκεκριμένο κίνημα. Απλά προέρχεται από μία συντηρητική παράταξη. Επίσης εγώ είμαι και υπέρ του συντηρητικού αλλά και του προοδευτικού. Στην περίπτωση του πρώτου αυτό που μου αρέσει είναι το ότι διαφυλλάττονται κάποια πράγματα που έχουμε κερδίσει όπως τα ήθη και τα έθιμα. Άλλωστε με εξέπληξε θετικά το γεγονός ότι το κίνημα του Πάνου Καμμένου είναι ανοιχτό σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».
Και γιατί εφόσον επιλέγει αντιμνημονιακή στάση δεν επέλεξε να ενταχθεί σε κάποιο από τα κόμματα της Αριστεράς; «Δεν μου έγινε πρόταση από τα αριστερά κόμματα αφενός και αφετέρου δεν μου αρέσει το ότι έχουν πιο στενή γραμμή, το ότι είναι εσώκλειστοι στα δικά τους θέματα», λέει.
Σε περίπτωση που οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες» συνεργαστούν με τη Ν. Δ. μετεκλογικά ο Π. Χαϊκάλης είναι κατηγορηματικός «Αν υπάρξει τέτοια τούμπα δεν μπορώ να ακολουθήσω εκτός και αν με πείσει η Ν.Δ. ότι πάμε μαζί σε αντιμνημονιακό πεδίο, κάτι που θεωρώ εντελώς απίθανο να συμβεί».


troktiko

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes