4/4/12

H Μπρίτνεϊ θέλει τον έλεγχο της ζωής της αλλά οι γιατροί διαφωνούν





Η 30χρονη σταρ που επισκέφθηκε το δικαστήριο την περασμένη βδομάδα για να ζητήσει την άδεια να γίνει κριτής στο X Factor, επιθυμεί εκτός των άλλων να σταματήσει να βρίσκεται υπό κηδεμονία....

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Τζέιμι (Jamie) είναι ο κηδεμόνας της εδώ και 4 χρόνια, από τότε που η νεαρή τραγουδίστρια υπέφερε από νευρικό κλονισμό.
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) τώρα θέλει και πάλι τα ηνία στη ζωή της, και όπως δηλώνουν οι πηγές κοντά της έχει ανάγκη να παίρνει αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία χωρίς την παρέμβαση του πατέρα της.
“Η Μπρίτνεϊ έχει πει ότι είναι έτοιμη να ξαναπάρει τον έλεγχο" δήλωσε πηγή στο Radar Online. “Εχει εκφράσει αυτό της το συναίσθημα και την ανάγκη σε πολλές περιστάσεις, αλλά ο γιατρός της δεν θεωρεί ότι ακόμη έχει έρθει αυτή η στιγμή και δεν συναινεί στο να αρθεί η κηδεμονία. Εχει πράγματι κάνει πολυ δρόμο και έχει προσπαθήσει πολύ τους τελευταίους 18 μήνες αλλά χρειάζεται κι άλλο χρόνο"
Αν και η ήδια επιθυμεί την ανεξαρτησία της, μάλλον αυτό δε θα γίνει για πολλούς μήνες ακόμη... To άρθρο συνεχίζει: "Εχει κάνει δύο επιτυχημένες περιοδείες, έχει αρραβωνιαστεί, και τώρα πιθανότατα θα ανήκει και στο πάνελ του μεγαλύτερου τηλεοπτικου προγράμματος, και νιώθει απογοητευμένη και ανήμπορη να πείσει με κάθε άλλο τρόπο για την ικανότητά της. Αναρωτιέται συχνά τι άλλο πρέπει να κάνει για να είναι υπεύθυνη του εαυτού της. Οι δικηγόροι της πάντως τη συμβούλευσαν πως δε θα υπάρξει εξέλιξη σίγουρα πριν το τέλος του χρόνου."



e-go

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes