5/4/12

Έχτισαν (!) γάτα σε τοίχο κι εκείνη επέζησε! (Video)







Kι όμως, είναι εφτάψυχες! Το άτυχο ζώο ήταν εγκλωβισμένο για μια εβδομάδα και βγήκε σώο αν και λίγο πεινασμένο..
Εδώ και αρκετές ημέρες ένας άνδρας έψαχνε να εντοπίσει τον το γάτο του, που τον είχε χάσει σε μια γειτονιά της Θεσσαλονίκης. Σε κάποια από αυτές τις προσπάθειες διαπίστωσε, ότι στην πυλωτή μια πολυκατοικίας που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, ακουγόταν ένα νιαούρισμα που συνεχιζόταν επί μια εβδομάδα...

Κατάφερε να εντοπίσει τον ήχο πίσω από τον τοίχο της μεσοτοιχίας των δύο ενωμένων πολυκατοικιών αλλά όπως γράφει το zoosos.gr μη μπορώντας να διαπιστώσει από που μπήκε μέσα στον τοίχο το γατί, ειδοποίησε τους εθελοντές της ΓΑΤΟΟΜΑΔΑΣ Θεσσαλονίκης.

Επί τόπου στην οδό Κριεζώτου έφθασε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης ο φιλόζωος εθελοντής, Δημήτρης Ζισόπουλος.

Οι δύο άντρες διαπίστωσαν, πως το γατί προφανώς είχε κτιστεί ζωντανό μέσα στον τοίχο! Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που ειδοποιήθηκε, τόνισε, πως δεν μπορεί να προξενήσει φθορά σε τοίχο, ενώ η Αστυνομία παρέπεμπε στην Πυροσβεστική...

Τελικά η τρύπα στον τοίχο άνοιξε το πρωί της Πέμπτης με «ιδιωτική» πρωτοβουλία και η γατούλα, όταν συνήλθε από το σοκ του εβδομαδιαίου εγκλωβισμού, βγήκε και πάλι στο φως και έφαγε με όρεξη την κονσέρβα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης, η... αδελφή της παρακολουθούσε με αγωνία..

Γείτονας επιβεβαίωσε πως πριν από μία εβδομάδα σφραγίστηκε μία τρύπα, που υπήρχε στον τοίχο «για να μη μπαίνουν γάτες μέσα», όπως είπε.

Ελπίζουμε εκείνοι που έκτισαν ζωντανό το άτυχο ζώο να το έκαναν κατα λάθος.

Δείτε το video του Δημήτρη Ζισόπουλου από την απελευθέρωση του ταλαιπωρημένου ζώου




newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes