20/2/12

Αστρολογία Ημερήσιες Προβλέψεις 20/02/2012





 Κριός: Να προσέχεις σήμερα την υγεία σου, φίλε Κριέ, και να αποφύγεις παρασκηνιακές ενέργειες, που μπορεί να σε εκθέσουν αργότερα. Η μέρα μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη, αν εκδηλώσεις τα νεύρα σου...
Πρόσεξε επίσης οτιδήποτε έχει σχέση με χρήματα και πού τα επενδύεις. Η διαίσθησή σου είναι ικανή να σε προειδοποιήσει από πού πρέπει να φυλάγεσαι, αρκεί να την εμπιστευτείς.


Ταύρος: Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα έχεις έντονη ανησυχία για τις υποθέσεις σου και για μερικά θέματα που καθυστερούν και ακόμα δεν έχουν βρει τις λύσεις τους. Πρόσεξε την τάση που θα έχεις να παραφέρεσαι και να φτάνεις σε ακρότητες ή να προωθείς τα σχέδιά σου με καταναγκαστικούς τρόπους. Υποθέσεις άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι και την οικογενειακή σου κατάσταση, θα εξελιχθούν ικανοποιητικά.


 Δίδυμοι: Μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, αγαπητέ Δίδυμε, για να μην έχεις πρόβλημα αργότερα. Προσπάθησε να μην κινείσαι βιαστικά και να μη λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διέθεσε λίγο από το χρόνο σου, για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις και προπάντων, μην απ αισιοδοξείς.


 Καρκίνος: Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα ενδέχεται να προκληθούν λάθη από βιασύνη και έντονες συζητήσεις, εξαιτίας της ανυπομονησίας ή της ανησυχίας σου. Αισθάνεσαι ότι πρέπει να πολεμήσεις γι’ αυτά που θέλεις. Κάνε θετικές σκέψεις, φρόντισε να τονώσεις το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου και μετά πορεύσου ανάλογα.


Λέων: Πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου, αγαπητέ Λέοντα, και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Σου συνιστώ να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει και να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου για να το αντιμετωπίσεις.


Παρθένος: Μην περιμένεις σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να λύσεις τα προβλήματά σου γυρνώντας την πλάτη σου σε αυτά, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Άλλαξε τακτική και απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα που βρίσκεσαι. Άλλωστε, μετά την ανηφόρα έρχεται η κατηφόρα και ο δρόμος σου θα είναι πιο εύκολος.


Ζυγός: Φίλε Ζυγέ, η ένταση και η ενέργεια που θα σε κατακλύσουν αυτήν την Δευτέρα, θα είναι πέρα από τα συνηθισμένα. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και φρόντισε να τα λύσεις όμορφα και καλά, αποφεύγοντας τους εκνευρισμούς και τις διαφωνίες, με όλους όσους δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί και να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και δίκαια.


Σκορπιός: Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις μια ανεξήγητη επιθετικότητα κι ένα ανεξέλεγκτο παρορμητισμό, με αποτέλεσμα να ενεργείς απερίσκεπτα, γεγονός που ίσως αργότερα να σου προκαλέσει προβλήματα. Οι συναισθηματικές εκρήξεις σου είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα αν νιώθεις άγχος και πίεση από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σου. Κινήσου με ψυχραιμία και μην παρασύρεσαι από καταστάσεις, που δε σε αφορούν άμεσα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes