20/2/12

Αστρολογία Ημερήσιες Προβλέψεις 20/02/2012





 Τοξότης: Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους, αγαπητέ Τοξότη, γι’ αυτό φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις...
Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να φτάνεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν και να δρας με βάση την λογική και όχι το συναίσθημά σου.


Αιγόκερως: Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω, φίλε Αιγόκερε, απλά και μόνο επειδή κάποια άτομα γύρω σου μπορεί να είναι αρνητικά ή δεν συμφωνούν με αυτά που θέλεις. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Θα δεις ότι στην πορεία η διαίσθησή σου θα σε ανταμείψει.


Υδροχόος: Σήμερα θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, αγαπητέ Υδροχόε, που μπορείς να ξεπεράσεις με επιτυχία τις προβληματικές καταστάσεις που σε κρατούν πίσω και σε αγχώνουν. Θα έχεις πολύ καλές ιδέες, που εύκολα θα γίνονται αποδεκτές και από τους γύρω σου. Ευνοούνται οι καινούργιες γνωριμίες και οι συμφωνίες, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.

Ιχθείς: Να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, φίλε Ιχθύ, αρκεί κάποιες στιγμές να μην απαισιοδοξείς, γιατί τότε βλέπεις μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους, χωρίς λόγο. Η επικοινωνία σου μπορεί να μην είναι έτσι όπως την θέλεις, αλλά με λίγη προσπάθεια μπορείς να κάνεις αποδοτικές και ουσιαστικές συζητήσεις. Δείξε προσοχή σε συμφωνίες, που ενδέχεται να σε οδηγήσουν σε ρήξη αργότερα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes