21/2/12

Αστρολογία Ημερήσιες Προβλέψεις 21/02/2012






Κριός:
Αν είσαι Κριός, σήμερα θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου.Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου, πριν τις κάνεις.
Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν, ώστε να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.

Ταύρος: Φίλε Ταύρε, οι εξελίξεις γύρω σου τρέχουν πολύ γρήγορα και εσύ παρατηρείς κάποια στασιμότητα, που δεν σου αρέσει. Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε.Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Δίδυμοι: Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν.
Για να το επιτύχεις, πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην ασχολείσαι με όλα μαζί.
Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί.
Μόνο φρόντισε όλα να τα κάνεις με κάποιο μέτρο, ώστε να αποφύγεις την πολλή κούραση.

Καρκίνος: Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Καρκίνε, και πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να φέρεις κάποια θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Καλό θα είναι να αφήσεις για αργότερα κάποια σχέδια και αλλαγές, που θέλεις να κάνεις.

Λέων: Σήμερα, φίλε Λέοντα, ενδέχεται να έχεις έντονο άγχος, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά τα διάφορα θέματα που σε απασχολούν και δυστυχώς ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας, που δεν θα σου επιτρέψουν να το κάνεις. Προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.


Παρθένος: Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό άγχος θα είναι αυτή η Τρίτη για το ζώδιό σου, αν είσαι Παρθένος. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα προβληματικά, που έχουν σχέση με την οικογένεια. Ωστόσο, θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.


Ζυγός:  Σήμερα απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις, αγαπητέ Ζυγέ. Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Καλό θα είναι λοιπόν, να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν ακατόρθωτα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων, αρκεί να το θελήσεις κι εσύ.

Σκορπιός: Αγαπητέ Σκορπιέ, ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητά σου δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα και επιπόλαιες κινήσεις. Χρησιμοποίησε περισσότερο τη λογική παρά το συναίσθημα, για να κάνεις τις σωστές εκτιμήσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Τοξότης: Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα, φίλε Τοξότη, και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου. Μην κάνεις καμία υπερβολή και μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις. Σκέψου και μετά πράξε.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes