21/2/12

Αστρολογία Ημερήσιες Προβλέψεις 21/02/2012





Αιγόκερως: Την σημερινή ημέρα, φίλε Αιγόκερε, καλό θα είναι να είσαι συντηρητικός. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου.
Επιπλέον, θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα και θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές στηνσυμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου.

Υδροχόος: Καλά θα κάνεις, αγαπητέ Υδροχόε, αυτήν την Τρίτη να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις ορισμένες καταστάσεις, που μόνο προβλήματα σου φέρνουν. Ίσως κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου να σε βοηθήσει με τις συμβουλές του, αν φυσικά αποφασίσεις να του ανοίξεις την καρδιά σου.

Ιχθείς: Κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές που θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Ιχθύ, θα σε αγχώσουν και μπορεί να κάνεις πράγματα που δε θέλεις. Κράτησε αποστάσεις από τα τεκταινόμενα και μείνε μόνος σου, ώστε να μελετήσεις καλύτερα τις κινήσεις σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή, στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes