16/3/12

Μοβ & χρυσό: Δημιουργήστε step by step ένα σέξυ λουκ





Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα και κερδίστε τις εντυπώσεις με ένα υπέροχο ανοιξιάτικο μακιγιάζ.
















Back to Basics:
Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα είναι το κλειδί για να φαίνεται υπέροχο κάθε μακιγιάζ. Δημιουργήστε την τέλεια βάση με ένα υγρό φον ντε τεν. Aν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή προτιμήστε ένα σε μορφή κόμπακτ. Αν δεν είστε φαν του μεικ απ εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ΒΒ Cream που διαθέτει χρωστικές και συνδυάζει κάλυψη, προστασία και λάμψη. Σβήστε τους μαύρους κύκλους και τις ατέλειες με ένα κονσίλερ και με τη βοήθεια μιας πούδρας δώστε στο πρόσωπό σας ένα ματ εφέ και σταθεροποιήστε το αποτέλεσμα.

Sexy Διχρωμία
Χωρίστε νοερά το άνω βλέφαρο με μία κάθετη γραμμή. Απλώστε μοβ σκιά με ένα πινέλο στο τμήμα προς την εσωτερική γωνία του ματιού. Με ένα δεύτερο καθαρό πινέλο απλώστε μια χρυσαφί στο τμήμα προς την εξωτερική γωνία.


Σαγηνευτικό βλέμμα
Χαρίστε μυστήριο στο βλέμμα βάφοντας και το κάτω βλέφαρο με τη μοβ σκιά και βάθος τονίζοντας το εσωτερικό του με μαύρο μολύβι. Eάν θέλετε να προσθέσετε έξτρα λάμψη στο βλέμμα, εφαρμόστε με τη βοήθεια ενός λεπτού και μυτερού πινέλου λίγη από τη χρυσή σκιά στο μισό τμήμα της βάσης των κάτω βλεφαρίδων, προς την εσωτερική γωνία του ματιού. Για να χαρίσετε σταθερότητα στη σκιά πριν την απλώσετε στα βλέφαρα, εφαρμόστε λίγο primer ή μια ειδική βάση σκιάς.
Τοp Tip
Ακούγεται extreme, αλλά αν θέλετε να δώσετε στα βλέφαρα μια glossy υφή, εφαρμόστε ταμποναριστά λίγο από το αγαπημένο σας διάφανο λιπ γκλος πάνω από τη σκιά στο άνω βλέφαρο.


Beauty Queen
Χαρίστε στα μάγουλά σας μια νότα φρεσκάδας με ένα έντονο ροζ ρουζ. Για ακόμα πιο glamorous αποτέλεσμα απλώστε highlighter στα ζυγωματικά μέχρι ψηλά στους κροτάφους.
Mια πούδρα λάμψης θα δώσει έξτρα πόντους στα σημεία του προσώπου που θέλετε να τονίσετε.Ολοκληρώστε το μακιγιάζ βάφοντας τα χείλη σας με ένα διακριτικό, διάφανο λιπ γκλος ή με ένα nude κραγιόν.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes